Dropdown is not appearing dynamically

This forum contains topics that were moved from Get Satisfaction
www.iconnectiva.com
Posts: 0
Joined: Wed Jul 23, 2014 11:08 am

Dropdown is not appearing dynamically

Post by www.iconnectiva.com »

I have a drop down.My goal is to enable /show() another drop down and a label on selecting a value from this drop down.I am using the below javascript on valuechange event of the first dropdown-
var caseAction1 = localStorage.getItem('caseAction');
alert(caseAction1);
if(caseAction1=='ASSIGN')
{
Apperyio('lblAssgnTo').show();
Apperyio('drpdwnAssignTo').show();
}
the above lblAssgnTo-label is appearing successfully but the drop down is not appearing.
Please help.

Evgene Karachevtsev
Posts: 12
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:12 pm

Dropdown is not appearing dynamically

Post by Evgene Karachevtsev »

Hello,

Could you please specify - "dropdown" is the select component (http://devcenter.appery.io/documentat...)?
Are you sure the page has the components with the name drpdwnAssignTo?

www.iconnectiva.com
Posts: 0
Joined: Wed Jul 23, 2014 11:08 am

Dropdown is not appearing dynamically

Post by www.iconnectiva.com »

Hi,

Yes exactly "dropdown" is the select component.
Yes I am verymuch sure the page has the cmponents drpdwnAssignTo.

Evgene Karachevtsev
Posts: 12
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:12 pm

Dropdown is not appearing dynamically

Post by Evgene Karachevtsev »

Please try to open your select this way:
preApperyio('drpdwnAssignTo').selectmenu('open')/pre

www.iconnectiva.com
Posts: 0
Joined: Wed Jul 23, 2014 11:08 am

Dropdown is not appearing dynamically

Post by www.iconnectiva.com »

Hi Evgene,
Thanks.Its working but the select component itself is not appearing.My requirement
is to show the select component "drpdwnAssignTo" on selecting "Assign" from another select component.

Kateryna Grynko
Posts: 0
Joined: Thu Nov 15, 2012 9:13 am

Dropdown is not appearing dynamically

Post by Kateryna Grynko »

Hi,

You can use standard Show/Hide function: http://devcenter.appery.io/documentat...

www.iconnectiva.com
Posts: 0
Joined: Wed Jul 23, 2014 11:08 am

Dropdown is not appearing dynamically

Post by www.iconnectiva.com »

Hi Evgene,
Rest of the components except select component working fine with show() and hide() function.Only select component is not responding to the show or hide function.

Evgene Karachevtsev
Posts: 12
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:12 pm

Dropdown is not appearing dynamically

Post by Evgene Karachevtsev »

Hello,

I'm sorry for misunderstanding, here's how to display invisible select:
preApperyio('drpdwnAssignTo').setAttr('visible', true)/pre

Post Reply