Problem with updating the builder.

This forum contains topics that were moved from Get Satisfaction
Rafael Marques
Posts: 0
Joined: Thu Aug 14, 2014 12:00 am

Problem with updating the builder.

Post by Rafael Marques »

I have a page in my app that shows the data of several companies.

Photos, phone numbers, address, email, map and location.

The image field, is a "mobilecarroussel".
I wish when the value in the database is "empty" the mobilecarroussel disappear.
And when you have image in the database it works normally.

Before the code was working normally, but after updating the builder he stopped working.

Can you help me?

Image

Image

Illya Stepanov
Posts: 0
Joined: Mon Mar 18, 2013 8:48 am

Problem with updating the builder.

Post by Illya Stepanov »

Hi Rafael,

Once we get back online, please debug your code - are there any errors in the console?

Kateryna Grynko
Posts: 0
Joined: Thu Nov 15, 2012 9:13 am

Problem with updating the builder.

Post by Kateryna Grynko »

Hi Rafael,

Did you have a chance to check?

Rafael Marques
Posts: 0
Joined: Thu Aug 14, 2014 12:00 am

Problem with updating the builder.

Post by Rafael Marques »

I'm still waiting for a solution!
Can you help me?

Evgene Karachevtsev
Posts: 12
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:12 pm

Problem with updating the builder.

Post by Evgene Karachevtsev »

Hello Rafael,

Could you please tell us, do you have any errors in browser console? This information is very useful in your issue.

Rafael Marques
Posts: 0
Joined: Thu Aug 14, 2014 12:00 am

Problem with updating the builder.

Post by Rafael Marques »

is showing this error in the console.

Image

Rafael Marques
Posts: 0
Joined: Thu Aug 14, 2014 12:00 am

Problem with updating the builder.

Post by Rafael Marques »

all codes containing (! value) do not work

Alena Prykhodko
Posts: 0
Joined: Tue Apr 09, 2013 7:36 am

Problem with updating the builder.

Post by Alena Prykhodko »

Hello,

This is known issue that was already fixed. Should be pushed in production as soon as possible.

Please share (http://devcenter.appery.io/documentat...) your app with a href="mailto:support@appery.io" rel="nofollow"support@appery.io/a and send us the app name so we can check it.

Unfortunately, no EMA for now, please stay tuned.

Maryna Brodina
Posts: 0
Joined: Thu Apr 05, 2012 7:27 am

Problem with updating the builder.

Post by Maryna Brodina »

Hello!

Sorry for misunderstanding! This bug is fixed already on production environment, but still reproducible for some reason in your app.

Is your app shared with a href="mailto:support@appery.io" rel="nofollow"support@appery.io/a?

Kateryna Grynko
Posts: 0
Joined: Thu Nov 15, 2012 9:13 am

Problem with updating the builder.

Post by Kateryna Grynko »

Hi Rafael,

Did it work for you? Have you shared the application?

Post Reply