Platform Maintenance on March 5 [Completed]

This forum contains topics that were moved from Get Satisfaction
maxkatz
Posts: 0
Joined: Fri Aug 13, 2010 3:24 pm

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by maxkatz »

Evgene Karachevtsev
Posts: 12
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:12 pm

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Evgene Karachevtsev »

Hello!

We're up and running!

Luis
Posts: 0
Joined: Sun Feb 21, 2016 11:56 am

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Luis »

Hi,

After the maintenance, i have an error on the AppClientLogin service:
{name: "InitializationError", message: "{"code":"AE009","message":"Incorrect service configuration","status":"BAD_REQUEST"}"}

Can you help?

Regards,

Luis

Evgene Karachevtsev
Posts: 12
Joined: Mon Apr 28, 2014 1:12 pm

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Evgene Karachevtsev »

Hello Luis,

Could you please make sure that you have configured your Database server and have allowed access for our following Appery.io nodes:

app5.appery.io
app6.appery.io
aex1.appery.io
aex2.appery.io
aex3.appery.io
aex4.appery.io
https://docs.appery.io/docs/apiexpres...

If the info there is correct, there could be a problem with authentification in Appery.io API Express service. Please try to disable it in API Express service setting and try again to make sure it's this problem.

Luis
Posts: 0
Joined: Sun Feb 21, 2016 11:56 am

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Luis »

Hi Evgeni,

The database is the native Apperyio one for native users collection.
I have no firewall.
I logged in successfully and got a token:
Request URL:https://api.appery.io/rest/1/db/login...
Request Method:GET
Status Code:200 OK

But when i call AppClientLogin (with same credentials) there are the 2 errors triggered:
Request URL:https://api.appery.io/rest/1/apiexpre...
Request Method:HEAD
Status Code:400 Bad Request

Request URL:https://api.appery.io/rest/1/apiexpre...
Request Method:GET
Status Code:400 Bad Request

Regards,

Luis

Galyna Abramovych
Site Admin
Posts: 69
Joined: Tue Mar 22, 2016 6:03 pm

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Galyna Abramovych »

Hello Luis,

Could you please provide us with the API key of your project and the Appery.io ID? You can email us at a href="mailto:support@appery.io" rel="nofollow"support@appery.io/a.

Galyna Abramovych
Site Admin
Posts: 69
Joined: Tue Mar 22, 2016 6:03 pm

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Galyna Abramovych »

Hello again,

I have just got an update from our development team on your issue.
And here is what they explained:
There was a bug leading to incorrect migration. By the way, you turned out to be the only affected user. Now, it has been fixed.

Thank you for your patience while we were fixing this and we are sorry for any inconvenience this was causing.

Luis
Posts: 0
Joined: Sun Feb 21, 2016 11:56 am

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Luis »

Problem fixed. Thanks a lot.

Guillermo
Posts: 0
Joined: Thu Mar 09, 2017 1:35 am

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Guillermo »

Hi

After March 5th maintenance all of my iOS builds in Xcode using Push Notification plugin 1.8.4 stopped working, iOS won't ask for "allow push notification" and plugin never gets loaded, just states "PushPlugin skip clear badge".

Previous xcode console:
Push Plugin register called
PushPlugin.register: setting badge to false
PushPlugin.register: clear badge is set to 0
PushPlugin.register: better button setup
GCM Sender ID (null)
Using APNS Notification
Push Plugin register success: 55aa0898 b2

Previous Xcode builds work great, new one don't, something changed during this weekend.

Hero Render
Posts: 0
Joined: Thu Feb 09, 2017 9:04 am

Platform Maintenance on March 5 [Completed]

Post by Hero Render »

Camera Plugins not working.
Any news?

Post Reply