Undefined When trying to connect to Service

This forum contains topics that were moved from Get Satisfaction
She
Posts: 0
Joined: Wed Oct 08, 2014 12:46 am

Undefined When trying to connect to Service

Post by She »

Hi Team,
Im encountering a weird problem.

  1. Screenshot of hard coded parameter:
    https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net...
    https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net...

    • as you can see here there's no problem and working without a UNDEFINED in a label and there's an image.
  2. Screenshot of getting the parameter into the localStorage and get an output of UNDEFINED:

    https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net...
    https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net...
    https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net...
    https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net...

  3. i never experience this problem. the number 2 is working last week. and now its not working. what do you think is the problem of this? is this a bug?
    i already shared the app into the support so you can check it. i need help.
    project name : EDS SAMS

    Thank you,
    She

She
Posts: 0
Joined: Wed Oct 08, 2014 12:46 am

Undefined When trying to connect to Service

Post by She »

the problem become worst haha need help here screenshot below:https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net...

Alena Prykhodko
Posts: 0
Joined: Tue Apr 09, 2013 7:36 am

Undefined When trying to connect to Service

Post by Alena Prykhodko »

Hello She,

We are working on it and reply as soon as possible.

She
Posts: 0
Joined: Wed Oct 08, 2014 12:46 am

Undefined When trying to connect to Service

Post by She »

Hi Alena,
Thank you for the fast response. i will wait.

Yurii Orishchuk
Posts: 0
Joined: Fri Feb 14, 2014 8:20 am

Undefined When trying to connect to Service

Post by Yurii Orishchuk »

Hi She,

Please give us your app public link and describe steps to reproduce this issue in your app.

Also please check whether you did not edit page sources.

Thanks.

She
Posts: 0
Joined: Wed Oct 08, 2014 12:46 am

Undefined When trying to connect to Service

Post by She »

This issue is already solved. Thank you.

Illya Stepanov
Posts: 0
Joined: Mon Mar 18, 2013 8:48 am

Undefined When trying to connect to Service

Post by Illya Stepanov »

Thank you for the update.

Post Reply