Windows app 'Navigate to Link' not working

This forum contains topics that were moved from Get Satisfaction
David wyatt
Posts: 0
Joined: Mon Sep 15, 2014 7:12 pm

Windows app 'Navigate to Link' not working

Post by David wyatt »

Hi,

I've ported across some of my android apps to windows and found that none of the external links work on windows, but they work fine on mobile preview and android builds.

Ive tried:

Appery.io action: ' Navigate to Link' (with both open new window and not)

run javascript: window.open('[url=http://www.google.co.uk','system]http://www.google.co.uk','system[/url]');

none of these seem to work

thank you for any help

Dave

Serhii Kulibaba
Posts: 147
Joined: Tue Aug 27, 2013 1:47 pm

Windows app 'Navigate to Link' not working

Post by Serhii Kulibaba »

Hello David,

Could you check are there any errors in console? This (https://devcenter.appery.io/documenta...) should help.

David wyatt
Posts: 0
Joined: Mon Sep 15, 2014 7:12 pm

Windows app 'Navigate to Link' not working

Post by David wyatt »

Hi Sergiy,

I tried the error console. With Apperyio test browser and android everything runs fine. But with windows as soon as i press the button for the link the error console loses connection to the app.

This has happened on 2 of my apps, I even buil a simple app to test it and the same thing happens

thanks for your help

Dave

Serhii Kulibaba
Posts: 147
Joined: Tue Aug 27, 2013 1:47 pm

Windows app 'Navigate to Link' not working

Post by Serhii Kulibaba »

Please check second parameter "blank" instead of "system"

David wyatt
Posts: 0
Joined: Mon Sep 15, 2014 7:12 pm

Windows app 'Navigate to Link' not working

Post by David wyatt »

Hi,

ive tried following:

run javascript, _home - does nothing
run javascript, _system - does nothing
navigae to link, same window - loads link but doesnt show console log
navigate to link, new window - does nothing

again all these commands work on test browser and android build

thanks for your help

Serhii Kulibaba
Posts: 147
Joined: Tue Aug 27, 2013 1:47 pm

Windows app 'Navigate to Link' not working

Post by Serhii Kulibaba »

Could you tell us what wersion of the Windows Phone do you use? Do you generate app with Appery.io or with Visual Studio?

Did you check open link with "location parameter"?
window.open(link, 'system', 'location=no');
window.open(link, "
system", 'location=yes');

David wyatt
Posts: 0
Joined: Mon Sep 15, 2014 7:12 pm

Windows app 'Navigate to Link' not working

Post by David wyatt »

Hi Sergiy,

adding the location parameter seems to have done the trick and the links now work

Thank you

Post Reply